Ik ben super trots op Monique
Het gaat met vallen en opstaan. De ene week valt ze meer af dan de andere keer. Hoe Monique dat ziet? Lees maar….

1 op 1 begeleiding motiveert

Het wekelijkse weegmomentje… bijna niets af.. maar dat geeft niet want door de gesprekken met mijn consulent leer ik elke week weer iets over mijn (eet)gedrag, waardoor ik straks niet meer in dezelfde valkuilen stap… een lange dankbare reis die niet alleen om weeg resultaten gaat, maar over een gezonde way of life❤❤❤

#1op1dieet #afvalleninalkmaar #afvalleninegmond #afvallenindenhelder #1op1dieetmetbiancaenjeroen #afvallen #cambridgeweightplan #gezondeleefstijl #afslankcoach #ikhelpjegraag

Monique is weer ge motiveert en blij met haar 1 op 1 begeleiding

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *